Team

Er zijn momenteel dertig mensen betrokken bij HE, waarvan in elk projectland vijf à zes mensen actief zijn die verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van de ondernemers.

*Boardlid van Healthy Entrepreneurs. Boardleden ontvangen geen vergoeding.

Joost van Engen*

Oprichter HE / Chairman

"Juist toegang tot gezondheidszorg in de meest achtergestelde gebieden is een belangrijke sleutel tot ontwikkeling en zelfredzaamheid"

Cees Rustenhoven*

Finance / Penningmeester

"HE heeft een businessmodel dat werkt en daardoor daadwerkelijk bijdraagt aan een duurzame oplossing om het leven van achtergestelde mensen te verbeteren. Ik ben ervan overtuigd dat wij via een commerciele invalkshoek op de beste manier armoede kunnen bestrijden."

Wendy Ros

Country Director

"Het is fantastisch om te zien dat onze ondernemers verschil maken in hun gemeenschap met de juiste producten en educatie."

Tosca Terra

Business Development

"Ik werk bij HE omdat wij de ‘Bottom of the Pyramid’ niet zien als een arme, kansloze groep, maar hen de juiste instrumenten bieden om een inkomen te genereren en zelf kennis over gezondheid kunnen doorgeven aan anderen."

Thijs Bergervoet

IT Projects and Marketing

"Bij HE zijn we altijd op zoek naar innovatieve technologische oplossingen om onze ondernemers te ondersteunen. De gezondheidsproducten die zij verkopen gaan hand in hand met de juiste voorlichting en advies."

Leadership Team Oeganda

Charity Mwebaza

Finance Manager

Andrew Singe

Pharmacist / Procurement

Hellen Nakyeyune

Senior Sales Officer

Fiona Akello

Warehouse Manager

Team Kenia

Monica Pili Bernard

Operations Manager

Tinka Langendam

Pilot Programme Manager

Martha Oyugi

Warehouse Manager

Team Tanzania

John Fred Magambo

Operations Manager

Betrina Respicious Bishubo

Finance Manager